Sima liszt helyett mibe lehet zablisztet tenni? Elrontaná az állagát?
Rusztikus kenyérbe, zsemlébe, kiflibe általában keverni szokták, de mehet bele.
Pogácsa, sajtos stangli is elbírja.
Zabos keksz egy egész műfaj, akár pehely is mehet bele.
Ezzel a kekszekkel később lehet sajttortát is készíteni.
Próbáld ki.
Megoldás lehet pl hajdina liszttel, egyéb lisztekkel keverni.
Ez valami allergia vagy csak egészséges életmód?
Mi az amit a sima liszten kívül ki akarsz iktatni?
2: keserű lesz... és az állaga is tök más..
Csak olyat csinálj zablisztből, aminek eleve abból van a receptje.
Hajdinaliszttel vagy protein porral, leturmixolt 1/2 banánnal és tojással elkeverve palacsinta vagy gofri tésztát kapsz.
Attól függ mi a cél, fogyó vagy glutén mentesség.
fhu, ne hallgass rájuk, gonodlom sose próbálták
lehet zblsiztből dolgokat sütni, de sikérszerkezet nem fog kialakulni, ami egy jó kelttészta alapaja
lehet zablisztből jó dolgokat sütni, de nem a sima kicserélésével, hanem olyan receptekkel, amit eleve zabliszttel tlálnak ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!