Hogyan készítitek a tojásrántottát, hogy ne legyen unalmas?
Vághatsz bele egy kis szalonnát, vagy kolbászt.
Csemege porpakrikával megszórod miután elkészítetted.
De úgy is lehet, hogy vöröshagymát felvágod apróra és megpirítod majd arra ütöd rá a tojást és úgy sütöd meg.
Sokféleképpen ellehet készíteni egyébként, de nekem most ezek ugrottak be így elsőre.
Mellesleg nem csak rátottaként lehet elkészíteni, de ezzel gondolom tisztában vagy. :D
Omlett jellegűre is csinálhatod, kevés liszttel + tejjel.
Vagy vékony palacsintaszerűre sütöd, majd félbehajtod, és belepakolsz sonkát, sajtot, egyebeket.... UGyanez feltekerve is működik,
Egy kevés kockázott baconön pirítok egy kis vöröshagymát és egy kevés újhagymát. Ezután rárakom a karikára vágott kolbászt, kockázott sonkát, zöld almát, kenyeret, koktélparadicsomot, kevés pritaminpaprikát (lehetőleg édesebbet).
Ha ez az egész jól megfőtt, akkor ráöntöm a felvert tojást, amibe sót, borsot, fokhagymát, medvehagymát szoktam tenni + egy pici tejet.
A legvégén szoktam reszelni rá egy pici sajtot, általában trappistát, mozzarellát és egy kevés parmezánt is. (van, hogy keverve mindet, van olyan, amikor csak egy fajtát, ez változó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!