Mutáns kukorica? Ellenáll a főzésnek!
Figyelt kérdés
Délelőtt 10! órakor felraktam 6 csöves kukoricát főni, s most zártam el úgy, hogy félig-meddig van kész, de már az idegeimre megy! Hogy lehet ez?2010. szept. 21. 20:25
1/11 anonim válasza:
tudtommal egy idő után újra kemény lesz a kukorica ,ha túlfőzzük...nem tudom,én még sosem voltam így
2/11 anonim válasza:
A kukorica kb 10 perc alatt megfő!
zöldséges vagyok...
3/11 anonim válasza:
Úgy hogy már nem jó=) Túl későn lett leszedve, gondolom már sárgák voltak a szemek. Az amelyik már rendesen sárga, már nem jó főzéshez, mert kemény marad. Csak olyant sabad leszedni/venni és nekiállni megfőzni amelyik szép halványsárga, de inkább vajszínű.A mamám okosított ki=)
4/11 anonim válasza:
A kukoricának 10 perc főzés elég. Minnél tovább főzöd annál keményebb lesz.
5/11 anonim válasza:
nem tudom, de én is így jártam, már én is gondoltam kiírom tudja e vki a jó kukoricafőzés receptjét. én is hallottam, hogy kifő belőle a keményítő, és attól, de biztosat sajnos nem tudok. lehet tényleg mutánsok, vagy csak öreg kukoricád volt .
6/11 anonim válasza:
Valószinü nem csemege kukorica, hanem takarmány. Az soha nem lesz élvezhető,még ha nagyjából megpuhul is.
8/11 A kérdező kommentje:
nem hiszem hogy takarmány lenne, zöldségesben vettem, anyósom is azt mondta hogy lehet öreg, de ennyire?
2010. szept. 21. 21:21
9/11 anonim válasza:
túlfőzted, kemény lett. nem is értem hogy gondoltad hogy egész napra ott hagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!