Milyen süteményeket süssek?
12 fős társaság, bográcsozunk, de utána estig leszünk, gondoltam, sütnék valamit. Viszont aznap reggel nem érek rá, előtte nap (vagy nég korábban) tudnám megsütni. Ráadásul nem vagyok egy konyhatündér. :D
Egy tepsi édesre gondoltam, illetve egy nagy tál sósra. Elég lesz ennyi emberre?
Illetve ti mit sütnétek? Olyan kellene, ami pikkpakk kész, olcsó, de azért nem túl gagyi. :D
Ja, és amit megcsinálhatok 1-2 nappal korábban.
Sósnak lehet mondjuk kis sós perecek, én azt szoktam csinálni, már kérdezik, hogy lesz-e :-) Olcsó, nem túl macerás, egy baja van, egyből bezabálják :-D Ilyesmire gondoltam:
Köszönöm, de a kosárka, meg perecek nekem már túl macerásak.
Olyasmire gondoltam, amit csak bekeverek/begyúrok, max szaggatom (vagy kockára vágom), és sütöm.
A sajtos pogácsával az a bajom, hogy másnap már nem az igazi, az csak frissen jó.
Kimondottan olyat keresek, ami még 1-2 nap múlva is jó (vagy akár akkor a legjobb).
A sósat le bírod fagyasztani főleg a sós rúd jól tűri.
Édesből sok bírja egy hétnél is tovább.
Kókusz kocka,zserbó,mézes zserbó,repülő krémes....stb
Kérlekszépen a vendégeknek illik megkérdezni, hogy hozzanak-e valamit, akkor mondod, hogy hozzanak valami sütit. Ha maguktól nem teszik akkor célozz rá átlátszóan...
Vagy vegyél fagyasztott Fornettit, ha nem ragaszkodsz a házihoz. Bedobod a sütőbe. Kész. Finom.
*ahhoz legalább NEM kell a sütő.
Véletlen ki maradt 1 szó, remélem ezért pontozott le 3 is...
Ami a sajtos pogácsát illeti, pont azért ajánlottam, mert napokig jó, persze, ha jó receptet használsz. Én van, hogy kiló lisztből csinálom 1xre és volt, hogy 1 hétig ettük, de exem első számú kedvence volt, az puha maradt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!