Mi a kedvenc süteményed?😍😍😍🍰
Figyelt kérdés
2022. febr. 19. 13:02
2/21 anonim válasza:
Imádom a muffinokat és a brownie-t és a gyümölcsös tortaszeleteket. Bár kevés süti van amit nem szeretek, eléggé édesszájú vagyok.
3/21 anonim válasza:
Vaniliakremmel toltott piskotatorta altalam elkeszitve
4/21 anonim válasza:
Zacher torta, Non plus ultra, baracklekváros csokis muffin, mézes krémes, cukkinis süti, dobos torta, almás pite, császármorzsa, palacsinta, gofri, tejes pite, hókifli, piskóta tekercs, aranygaluska és még sorolhatnám. A mákos dolgokat nem eszem meg, ezen kívül szinte minden édességet. Ah, még a madártej is.
5/21 anonim válasza:
Amivel megkinalnak :) ... imadom a nagymamik sutijeit! :D
6/21 anonim válasza:
Minden nagymama suti eszmeletlen jo es (sajnos) utanozhatatlan :)
7/21 anonim válasza:
Ugy szeretem a videki ismeroseimet meglatogatni, mert eloszor is tularado szeretettel szoktak fogadni es mindig az asztalra kerul valami helyi csoda, aminek valojaban nincs is leirt receptje, szajrol-szajra jarnak az elkeszites fortelyai :)
10/21 anonim válasza:
Zserbó nekem is, meg mézes-krémes, meg a még a: a kerek süti, a szögletes süti, a csokis süti, a krémes süti stb. Mint gombóc Artúr kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!