Mit tegyek, szerintem már tényleg abba kellene hagynia?
Sziasztok.
2 hónapja írtam erről kérdést, de a helyzet azóta csak rosszabbodott.
Íme a régi kérdésem: https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__1..
Hiába mondtam meg neki, csak megsértődött és folytatta, próbálkoztam, de nem történt semmi változás, csak rosszabb lett, azóta 17kg-ot híztam, már 135kg vagyok.
Szerintetek innen van visszaút, tanácsok?
16 éves kvázi gyerek vagy még!!! Anyád ezzel kompenzál valamit.
A másik kérdésben írtad: "egyszer élünk, hát együk meg a harmadik pizzát is" Tudod, ha így folytatod, hogy havonta 12-13 kilót hízol, az rövid úton halálhoz vezet.
A válaszolók hiába írják, hogy álljon a sarkára, könyörgöm, szinte még gyerek, otthon lakik, a szülei gondoskodnak róla.
De legalább már felismerte, hogy nagyon nagy bajban van.
Kérdező! Szüleid is el vannak hízva? Testvéred van?
Amit tanácsolni tudok:
nézegess TikTok-on, Instán veled korú srácok fogyási sztorijait. Meglátod, rengeteg rokon lélekre lesz, hátha erőt merítesz, és motivált leszel a történetük által.
Aztán mindenképp menj el a háziorvosodhoz, egyedül is elmehetsz ennyi idősen. Kérj egy alap vizsgálatot: vérnyomás, vérkép (különösen vércukor), egyebek. Ő tuti fog találni valamit sajnos, hátha azzal már valamit elindítasz anyád fejében. Ha benne nem, akkor te kapsz elég bátorságot ahhoz, hogy nemet mondj.
Hajrá!!!! Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!