Mik azok az ételek amiket nem állsz le főzni, mert időigényes és jobban jössz ki ha rendeled esetleg finomabban csinálják? Nem pizzára gyrosra hamburgerre gondolok.
Halászlé, pacalpörkölt, panírozott cuccok, tegnap is karfiolt rántottam, hát halál...
Ha lehetne rendelni csak úgy öhönt, mákos nudlit, káposztás sztrapacskát, hagymás dödöllét, tuti rendszeresen venném, de én itt, megyeszékhelyen még nemigen láttam egyiket sem. Ezek elkészítése macerás és hosszadalmas.
Nekem a krumplis tészta ilyen. Nagyon szeretem, de finomság-energia arányosan abszolút nem éri meg nekem, azt inkább kajáldában eszek ha megkívánom.
Egyébként szeretek főzni.
#22 vagyok
Eszembe jutott még egy: a rántott dolgok. Azokból mirelitet veszek és csak bedobom sülni, gyűlölök panírozni.
Fánk.
Imádom a fánkot, de kettő darabnak nem áll neki az ember, inkább megveszem.
(Februárban van a szülinapom, olyankor anya szokott sütni egy nagy adag fánkot, de ezt nem lehet eljátszani minden második héten.)
Nálunk a pacal, mert csak apukám szereti, 1-2 adagot pedig nem lehet csinálni.
És a halászlé, mert azt meg csak ő és én szeretjük, anyu és a testvérem nem.
Pacal.
A lasagne meg kb. 25 perc :D, hacsak nem te nyújtod a tésztát.
De semmi olyasmit nem vagyok hajlandó, ami felett órákig ott kell állni.
Van amit nem tudok jól elkészíteni pl. halászlé, pedig imádom.
De nem rendelek, nem adok érte annyit, inkább nem eszem.
Semmit nem rendelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!