Mik azok az ételek amiket nem állsz le főzni, mert időigényes és jobban jössz ki ha rendeled esetleg finomabban csinálják? Nem pizzára gyrosra hamburgerre gondolok.
Nincs ilyen. Vagyis de, a pizza. De nem azért mert azt rendelni szokás. Nálam a pizza 4 napig készül, kovászból. Viszont egyedül élek, abból meg 4 egész pizzánál kezdődik az adag. Szóval ha megkívánom, azt rendelek és nem don pepe vagy társai hanem kézműves helyről.
A gyros szintén ilyen, lusta vagyok összevágni a zöldségeket, megsütni a pitát stb.
Lasagne, hortobágyi palacsojta, nokedlj, halászlé stb mindet megcsinálom. De azt a kettőt csak ritkán
Egyedül marha pörkölt . A többit elkeszitem itthon. Ez az egyetlen amit csak apukám vidéken bográcsban tud úgy elkészíteni, hogy ízlik, és egy étterem van itt Pesten ami úgy készíti ami nekem nagyrészt hasonló ahhoz amit ő készít. Ha megkivánom akkor rendelek. Probalkoztam vele, de nem
Jött össze. Amíg apukám el , az övé a legjobb :)) Azon felül próbálom az ő elmondása alapján elkészíteni fazekban, de sajnos sosem ugyan az :(
Vadas
Számomra az hosszú tórtúra
De ezt is 1 évben 2xer maximum
És arányaiban 3xor elkészítem amikor tényleg van időm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!