Krumplis tésztába lehet tenni rumot vagy pálinkát?
Figyelt kérdés
Mi lesz akkor, ha a krumplis tésztába teszünk rumot, vagy pálinkát?2022. jún. 13. 10:12
2/17 anonim válasza:
Persze, hogy lehet, nem fog tőle felrobbanni vagy ilyesmi.
Az lesz, hogy lesz benne rum vagy pálinka.
3/17 anonim válasza:
Mindent lehet, nincs határ (forrás: Animal Cannibals)
4/17 anonim válasza:
Konkrétan a krumplistésztára gondolsz (paprikáskrumplis kifőtt tészta), vagy pedig olyan kelttésztára, amiben van krumpli is? Pl. fánk...??
5/17 anonim válasza:
Lehet, hogy elveszi a krumpli és a fűszerek ízét.
7/17 anonim válasza:
Föleg, hogy itt a joidö én inkább sört szoktam. Utolag. A jobb keveredés érdekében gondolod, hogy kellene ugrálnom is egy picit?
8/17 anonim válasza:
Mi tiltaná ? A gasztronomia egy látványos tartalmatlan kóklerség , gyártanak Szamos marcipánt szaloncukrot erőspistásba .
9/17 anonim válasza:
Akkor az lesz, hogy azt hiszik majd hogy durva alkoholfüggő vagy. Én amúgy mellé innám külön, vagy kínálnám. Elég durva izlésficamnak kell lenni, hogy valaki ilyet megtudjon enni.
10/17 anonim válasza:
szintemelő volt a kérdés? a kérdező eltűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!