Miért ázik el a habos sütim tésztája? Frissen nagyon finom, de másnapra olyan, mintha cukorban áztattam volna.
Figyelt kérdés
2008. dec. 19. 14:07
1/4 anonim válasza:
Milyen süti? Milyen? Tejszínes? Vagy tojáshab? Ezek ismeretében tudnék válaszolni.
2/4 A kérdező kommentje:
Például a fagyi szelet. De minden tojáshabos sütim így jár. Természetesen gőz felett sokáig verem a habot, és annyi cukrot teszek bele, ami a receptben van.
2008. dec. 21. 10:47
3/4 anonim válasza:
Szia, bocs, hogy későn válaszolok, képzeld először én is a fagyi szelettel jártam így. Nem tudom te hol tartod a sütit, nekem az volt a baj, hogy kinn hagytam éjszakára. Be kell tenni a hűtőbe, vagy olyan hideg helyre, ahol nem kap párát. Én a spájzban hagytam, és ahogy nyílt az ajót kapta a meleget a konyhából.
4/4 anonim válasza:
Ja, és porcukrot teszel bele ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!