Milyen kolbászból kell keszíteni ételeket?
Figyelt kérdés
Mint pl paprikáskrumpli vagy ilyesmi.
Rendre gumi szerű lesz benne a kolbász. Mit csináljak máshogy?
Nagyon száraz legyen vagy inkább puhább?
2022. máj. 27. 06:30
1/13 anonim válasza:
Gyulai kolbász nem jó a paprikáskrumpliba:) Oda a főző kolbász kell. Tudod a legolcsóbb fajta. Vagy a lángolt kolbász félék.
2/13 A kérdező kommentje:
A főzőkolbász rossz, nem szeretem. Füstölt közül melyik lenne jó?
2022. máj. 27. 07:07
3/13 anonim válasza:
Elsőre ne hallgass, a rossz kolbász ételbe belefőzve is rossz marad. Amilyet szeretsz, de ne a legszárazabb fajta legyen, inkább puhább.
4/13 anonim válasza:
Virsli, Debreceni. Füstöltek közül a puhább fajta, de ki mit szeret. Mi régóta virslivel mert a gyerekek így szeretik. Régebben pedig piaci lángolt kolbászból.
5/13 anonim válasza:
Házi kolbászt keress. A bolti nem jó, még enni sem igazán.
7/13 anonim válasza:
A főző/lecsó kolbász gusztustalan. Puhább füstöltkolbászt szoktam az ételbe főzni.
8/13 anonim válasza:
Ha rágósnak találod a kolbászt akkor tegyél tojást a paprikáskrumpliba.
10/13 anonim válasza:
Sehogy. A kolbászt ki kell irtani az étrendből, mert nincs tápértéke, csak egy zsírcsomó, amit kerülni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!