Palacsinta tészta recepteknél miért ilyen nagy a szórás tej-szóda arány tekintetében?
Figyelt kérdés
A többi összetevő közel mindehol ugyan olyan, de ez a tej szóda arány elég szélsőséges keretek között változik a receptek között. Ennek mi az oka?2022. máj. 22. 18:36
1/2 anonim válasza:
A palacsintateszta nem ISO szabvány..😁😁😁 ízlés és penztárca szerint lehet variálni az arányokat.
2/2 anonim válasza:
Palacsintát el lehet készíteni csak tejjel, csak szódavízzel, söt csak sima vízzel is, különbséget csak akkor vesz észre valaki, ha tudja, nem úgy készült, ahogy ö szokta készíteni.
A különbség oka meg föleg a megszokás, ahogy annak idején tanulta, úgy csinálja a legtöbb ember élete végéig, nem mer újítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!