Mit főzhetnék kezdőként?
Figyelt kérdés
Nemrég költöztem össze a barátommal, és így nekem kell gondoskodnom az ebédekről. A költözés előtt nem nagyon főztem, és amióta együtt lakunk eléggé unom a főzelékeket, meg fasirtot, ilyeneket.... szeretnék vmi egyszerűt csinálni, ami mégis ízletes, és akár több napig is tudjuk enni... az a baj, hogy nem vagyok elég kreatív. Plusz sztem túl sok tésztát eszünk, és kevés zöldséget. Vmi ötlet, hogy miket főzhetek?2010. szept. 17. 22:37
1/7 anonim válasza:
rizses hús,rántott gomba,paprikás krumpli,babgulyás,májpörölt főtt burival és salival,székelykáposzta,rakott káposzta,rakott krumpli,tejfölös csirke nokedlivel,palacsinta stb.stb.
Ha valamelyiknek kell a receptje,leírom.Ezeket mind egyszerű megcsinálni.
2/7 A kérdező kommentje:
húú köszi a gyors választ.. a rizses hús és a májpörkölt érdekelne :)
köszi előre is :)
2010. szept. 17. 22:51
3/7 anonim válasza:
Rántott gomba, frankfurti leves, vadas,
4/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
húsos palacsinta, mellé esztek savanyú uborkát, vagy csalamádét! A savanyúságot természetesen megveszed a piacon:)
Veszel darálthúst, kicsit ízesíted (só, paprika, bors), a palacsinta tésztát pedig kisütöd (keress rá a sós palacsinta receptjére), aztán beletekered
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!