Akiknek a sütés a kedvenc hobbijuk, nálatok elfogy a sütemény?
Figyelt kérdés
Legszívesebben minden másnap csinálnék sütit, de a családban senki nem édesszájú. A munkahelyemen is megszóltak, hogy fogyóznak ne hozzak be süteményt, tortát. Szeretek nézni új recepteket, meg próbálkozni új technikákkal, de ha nem fogy el, akkor pazarlás.2022. máj. 7. 19:42
11/18 anonim válasza:
Én is szeretek sütni:) Ha marad akkor fagyaszd le és mikor kell akkor előveszed és így probléma megoldva.
12/18 anonim válasza:
Gyerekvédelemben dolgozol és gond, hogy kinek add a sütit?
13/18 anonim válasza:
12. Sajnos ahhoz már bizalmatlanok vagyunk egymáshoz, hogy bárkitől elfogadjuk egy tálca süteményt
14/18 anonim válasza:
Szinte sosem.
Sütit pont ezért ritkán sütök (ált. ha csinálok is legalább a fél tepsi megy a kukába), pékcuccokat ált. hetente 2-3x legalább, ezekből csak kevés megy kárba
15/18 A kérdező kommentje:
Ki is rúgnának egyből ha mennék családhoz és vinnék nekik sütit.
2022. máj. 7. 22:02
17/18 anonim válasza:
Én bárhova viszek nagyon gyorsan elfogy, legyen az család, különböző baráti társaságok vagy munkahely. Olyan sütiket szeretek csinálni, amik szépek vagy legalább esztétikusan tudnak kinézni és finomak is és talán az se baj, ha sok van belőlük (pl kisebb szeletek), mert az emberek jobban elkezdik enni. Amit nagyon sokan szeretnek, ahogy tapasztaltam: fanta szelet és más piskóta-krém-tejszín/zselatin sütik, soklapos sütik, de pl nem zserbó édességű, muffin, palacsinta, kevert sütik gyümölccsel. Tortát szerintem kevesen kezdenek el enni, mert nagynak tűnnek a szeletek és nagyon extra díszítésű sütikbe sem kezdenek bele szívesen az emberek, meg az is kevésbé fog fogyni, ami nagyon magas és nem tudod kulturáltan megenni.
18/18 Metionin válasza:
Esetleg próbálj meg ilyen mini 4-6 szeletes tortákat csinálni, azt is lehet díszíteni de el is fogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!