Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A csevapcsicsába miért kell...

A csevapcsicsába miért kell szódabikarbóna?

Figyelt kérdés
Nagyon sok recept írja, hogy kell bele tenni egy kicsi szódabikarbónát. Elrontom ha kihagyom belőle?

2022. ápr. 24. 14:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

lazítja az állagát (kb. mint a sütit a sütőpor)


Nem rontod el, de szbb-vel kevésbé lesz tömör.

2022. ápr. 24. 14:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen☺️
2022. ápr. 24. 15:34
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Puhítja,nem lesz annyira tömör száraz a hús és általában egy nappal korábban be kell kavarni a húst.
2022. ápr. 24. 15:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!