Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nokdlibe szoktak rakni,...

Nokdlibe szoktak rakni, szódabikarbónát?

Figyelt kérdés
Talán ,hogy több levegő legyen a tészta állaga között és hamarább feljöjjön a főzézkor?

2021. nov. 5. 13:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
nem kell bele
2021. nov. 5. 13:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Minek bele szódabikarbóna?

Magától is elég levegős és feljön a víz tetejére ha kész.

2021. nov. 5. 14:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem teszek bele,mert szükségtelen. Anélkül is hamar feljön. Hamarabb ki lehet főzni a nokedlit, mintha sima főtt tésztát készítenék.
2021. nov. 5. 14:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, a nokedlinek az a titka, hogy nem kell halálra keverni, amint nem csomós készen van.
2021. nov. 5. 14:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 A kérdező kommentje:

Oké, nem rakok bele,

Mindenkinek köszönöm!

2021. nov. 5. 14:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Legyel vagany! - rakjal bele :))) Nem kell, de ne foglalkozz vele ... valositsd meg magad! Elj a manak!!! :))))
2021. nov. 5. 14:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 A kérdező kommentje:
😁✌
2021. nov. 7. 05:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Jól mondod!
2021. nov. 7. 05:38

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!