Nokdlibe szoktak rakni, szódabikarbónát?
Figyelt kérdés
Talán ,hogy több levegő legyen a tészta állaga között és hamarább feljöjjön a főzézkor?2021. nov. 5. 13:24
2/8 anonim válasza:
Minek bele szódabikarbóna?
Magától is elég levegős és feljön a víz tetejére ha kész.
3/8 anonim válasza:
Nem teszek bele,mert szükségtelen. Anélkül is hamar feljön. Hamarabb ki lehet főzni a nokedlit, mintha sima főtt tésztát készítenék.
4/8 anonim válasza:
Nem, a nokedlinek az a titka, hogy nem kell halálra keverni, amint nem csomós készen van.
5/8 A kérdező kommentje:
Oké, nem rakok bele,
Mindenkinek köszönöm!
2021. nov. 5. 14:24
6/8 anonim válasza:
Legyel vagany! - rakjal bele :))) Nem kell, de ne foglalkozz vele ... valositsd meg magad! Elj a manak!!! :))))
7/8 A kérdező kommentje:
😁✌
2021. nov. 7. 05:37
8/8 A kérdező kommentje:
Jól mondod!
2021. nov. 7. 05:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!