Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért kel a perecet sütés...

Miért kel a perecet sütés előtt szódabikarbónás sós vízbe mártani?

Figyelt kérdés
Ha esetleg még tudtok tippet adni gogy tudnám olyan szép barnára sütni azt is megírhatjátok

2020. máj. 29. 22:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Azért, hogy szép mázas barna lehyen
2020. máj. 29. 22:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Miért, be kell?
2020. máj. 29. 22:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
#2, a bajor perecet igen
2020. máj. 29. 22:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!