Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szóljak a boltban, hogy büdös...

Szóljak a boltban, hogy büdös volt a hús, amit megvettem?

Figyelt kérdés
Minden nap ugyanabba a boltba járunk, nagyon jó kapcsolatban vagyunk az eladókkal. Már ez a 3. eset, hogy hazaérve, mikor kibontom a húst büdös. 5 percre lakunk a bolttól, nem hiszem, hogy hazafelé romlana meg. Szóljak? Vigyem vissza? Vagy hagyjam? nem akarok balhézni...
2010. szept. 16. 11:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%
oké,majd írd meg,hogy mi volt...:-)sok sikert!
2010. szept. 16. 13:13
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is jártam már igy. Nem hagyom magam becsapni. Most már mindig azt mondom mindenütt, hogy ne kösse be a zacskót legyen szíves-, és ott helyben megszagolom. Nem feltünően, hogy rám figyeljenek,de igy legalább nem kell vissza menni.Volt a nyáron, hogy tüdőt vette, szalon tüdőnek, és büdös volt.Vissza adtam, azt mondta a hentes, hogy most jött, meg hogy Ő nem érzi.Mikor megkérdeztem hazavinné-e? elröhögte magát, és azt mondta hogy azt azért nem.Sokszor vásárolok ott, Ő szokta felhozni, hogy ez nem olyan, mint múltkor a tüdő. Igy legalább megjegyzett, és nem néz kezdőnek.
2010. szept. 16. 16:26
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Vannak jófej hentesek is, múltkor a lehelen akartam csirkemelet venni:

-Helló, 2 kiló melfilét légyszi.

-Szerintem nem kérsz ebből a csirkéből... ;)

-OK. Köszi. ;)

2010. szept. 16. 16:33
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Én visszavinném, és a pénzem is visszakérném. A romlott hús nem jó játék, főleg hogy kisgyereked is van. Ha nem adják vissza pénzt akkor egy ellenőrzést is rájuk küldenék, mivel nem az első eset volt. Majd ha kifizetik a bírságot rájönnek egy két dologra. Jah és ez egyáltalán nem balhézás, hisz a pénzedért emberi fogyasztásra alkalmas élelmiszert kell adniuk.

Van hentes ismerős az egyik multinál akivel jó viszonyban vagyunk és inkább frisset hoz a raktárból, mint hogy a pultból adjon.

2010. szept. 16. 16:38
 15/16 A kérdező kommentje:
Visszavittük, diszkréten elmondtam az eladónak, hogy mi vot és azt is, hogy nem akarok balhézni, de ez már nem az első eset. Megértőek voltak. Köszi lányok a biztatást.
2010. szept. 17. 11:12
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
örülök,hogy sikerül lerendezni a dolgot...
2010. szept. 18. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!