Miért ilyen a tojás?
Figyelt kérdés
Felforralom a vizet,aztán beleteszem a tojásokat. 10 percig főzöm és az egyik oldala rendesen megfő,a másik meg lágy marad. Mostanában csak ilyenre sikerül. Mindig ez a rohadt vékony héjú tojás volt itthon amit egyébként is utálok.2022. ápr. 17. 10:28
1/7 anonim válasza:
Főzzed 15 percig. Akkor biztos, hogy jó lesz.
2/7 anonim válasza:
Mennyi forrásban lévő vízbe mennyi (hány db) tojást teszel?
A tojások ugyanis visszahűtik a vizet (minél több, annál jobban) és a 10 percből le kell számítani azt az időt, amíg újra forrásba jön a főzővíz.
3/7 anonim válasza:
Teljesen el kell lepje a víz a tojádokst főzés közben végig.
Illetve onnan számold a tíz percet hogy lobogva, nagy buborékokkal forr a víz.
4/7 A kérdező kommentje:
Oh, most már tudom hol rontottam el. Köszi.
2022. ápr. 17. 15:50
5/7 anonim válasza:
Már az elején bele kell tenni a tojásokat a vízbe és a forrásponttól kell számolni azt a tíz percet.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen?
2022. ápr. 19. 16:22
7/7 A kérdező kommentje:
Régen is így készítettem el, aztán valamiért megváltozott ez a szokásom és elfelejtettem hogyan kell kifőzni. :/
2022. ápr. 19. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!