A tojás nélküli palacsinta milyen?
Jo, de en amerikai palacsintat szoktam belole csinalni, nem hagyomanyosat.
En a tündérkert receptjet hasznalom, mindig jol sikerul:
1 bogre liszt (finom / vagy fele tk, fele finom, / fele finom,fele retes, tokmindegy :D )
1 bogre novenyi tej (lehet normal is)
1 csipet so
Fel kk sutopor
Fel kk szodabikarbona
2 kk cukor/ edesito
1 ek vanilia aroma
En neha edesebben szeretnem, akkor tobb cukrot rakok bele. A serpenyot ki kell vajazni es igazabol ennyi.
Röviden?
A hagyományos olyan lesz mint a macesz tojás nélkül.
(Szerintem árulnak tojást a boltokban.)
Nem gondoltam bele, mivel tudok olvasni (veled ellentétben!):D
"Kislányomnak megigértem hogy most sütök, és elfelejtettem hogy nincs."
Írta, hogy csak nincs otthon tojás, nem allergia miatt kell anélkül csinálnia.
A legegyszerűbb, ha veszel, mert anélkül nem lesz ugyanolyan és úgy már lehet nem is ízlene a lányodnak, mert nem ehhez van szokva. Amúgy lehet csinálni nélküle, ha konkrét recept érdekel az arányok miatt, akkor keress rá úgy, hogy vegán palacsinta (növényi tejet persze visszacserélheted simára, ha akarod).
A szomszédtól nem tudsz kérni 1-2 tojást?
Beírod a googlebe hogy tojás nélküli palacsinta recept.
Rákattintasz a megjelenített okdalakra, elolvasod mi kell hozzá, választasz egy neked tetszőt és megcsinálod.
Nem egy atomfizika.
..De mivel eddig se sikerült idáig eljutnod, belinkelek egyet:
Házhoz is szállítanak, a karantén miatt írom, a kislánynak meg gondolom nem kell valóban "azonnal".
Különben vegánok a tojást lenmaglével szokták helyettesíteni. Bár valóban Google van pár konkrét recept tojás nélküli verziókhoz.
Off: Különben épp tegnap óta, mikor hirtelen egyik napról a másikra már maszk sem kell? De akkor ezek szerint karantén még van? Vagy nem korona karantén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!