Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A tojás nélküli palacsinta...

A tojás nélküli palacsinta milyen?

Figyelt kérdés
Kislányomnak megigértem hogy most sütök, és elfelejtettem hogy nincs.
2022. márc. 8. 12:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%

11! Nagyon kedves vagy, és választékosan tudod kifejezni magad. Művelt lehetsz.

Megfelelem: tojás nélküli. Tessék.

2022. márc. 8. 13:28
 12/18 A kérdező kommentje:

Kedves 10#

Ha vettél egy covid tesztet és az pozitív, de ma már nem kell maszk, akkor mehetsz a közértbe a 90 éves erzsike nénik közé, és fertőzheted az egész világot?

HÁT NEM

maszk ide vagy oda, ha covidos vagy akkor otthon maradsz a TOJÁS HÉJADON ÜLVE.

2022. márc. 8. 13:35
 13/18 anonim ***** válasza:
59%
Tökéletes lesz. A piacon is azt árulják.
2022. márc. 8. 13:38
 14/18 anonim ***** válasza:
90%
Ugyanolyan, mint tojással. Kicsit nehezebb kisütni eleinte, de én ennyi különbséget érzékeltem.
2022. márc. 8. 13:39
 15/18 anonim válasza:
52%
Aki azt írta, hogy tökéletes/ugyanolyan szimplán kihagyjátok, vagy tesztek bele valamiből többet? Én egyszer próbáltam, katasztrófa lett
2022. márc. 8. 14:10
 16/18 anonim ***** válasza:
80%
Csak szimplán kihagyom
2022. márc. 8. 14:20
 17/18 anonim ***** válasza:
43%
12-re talán félreérthető volt a 10-es válaszom. Én akkor is maszkban mentem mindenhová tegnap, mégha most kitalálták is, hogy tegnaptól mintha nem is lett volna covid. Ráadásul mikor elkaptuk a betegséget Mi egy hónapig voltunk önkéntes karanténban a biztonság kedvéért, pedig Karácsony meg minden is volt. Szóval csak ez a része érdekelt, hogy akkor a karantént azt nem törölték el ugye? De végülis mindegy. Én ugyanúgy igyekszem továbbra is az átlagostól vagy elvárttól jobban vigyázni.
2022. márc. 8. 15:00
 18/18 anonim ***** válasza:
52%

Rétesliszttel készítve, sütés elött legalább fél órát várva és utána óvatosabban sütve menni fog

Meg ha netán van otthon banán, akkor banánból is lehet palacsintát sütni tojás nélkül is, az még egyszerübb.

2022. márc. 8. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!