Mi a titka az igazán finom bundázott csirkének NEM légkeveréses sütőben?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 14. 09:10
1/7 anonim válasza:
Hát én liszt helyett keményítőt szoktam használni.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet! Közben olvastam , hogy érdemes a tojásba keverni egy kis olajat vagy majonézt, megakadályozandó a kiszáradást.
A sütés egyébként fólia alatt történjen, vagy mehet végig letakarás nélkül?
2022. ápr. 14. 09:27
3/7 anonim válasza:
Én csak 3-4felé vágom a csirkemellet és gyorsan sütöm így nem szárad ki
4/7 anonim válasza:
Rakd előző nap egy kis fűszeres-fokhagymás vagy üres natúr joghurtba a pipit pácolni! A bundát pedig be kell rendesen olajozni, különben nem úgy sül! Nem eláztatni, csak átkenni mindenhol egy szilikon ecsettel!
5/7 anonim válasza:
finom bundázott csirkét (panírozott???) nem tudsz sütőben sütni. Kemény lesz a panír.
Bő olajban kell sütni a panírozott cuccokat - csak így lesz meg az elvárt eredmény.
6/7 johny85 válasza:
be kell pácolni,majd mézes mustáros szószal bekeni
7/7 A kérdező kommentje:
Elkészült, egész jó lett. Végül nem pácoltam, hanem az olajos-tojásos panírnál maradtam, és a rácsra helyzett sütőpapírt, meg a mellek tetejét kentem be vékonyan olajjal.
2022. ápr. 21. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!