Segítséget kérnék!A cukrászdában ettem egy karamell szelet nevű süteményt.Isteni finom volt!!A receptjét esetleg?
A sütemény így néz ki:kakaós piskótaszerű tészta,rá valamilyen fehér krém vagy talán tejszín?,a tetején karamell máz vékonyan,de ez is olyan krémszerű.Ha valaki tudja esetleg,hogy miről beszélek...és tudna segíteni,hogy a receptjét hol találom meg..A cukrászdában gondolom nem árulják el.
A válaszokat előre is köszönöm!
SEHOL nem írta, hogy csokisat keres!
Ezt írta:
"kakaós piskótaszerű tészta,"
Nyugodtan nézhette a tésztát kakaósnak, ha sötétebb volt mint a képen. De semmi nem tiltja, hogy beletegyen a piskótatésztába még egy kanál kakaót is.
Amit linkeltem, EZ a cukrászdai karamell szelet, amit üzletenként lehet ezzel-azzal turbózni.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat meg a linkeket!Megnéztem őket,de sajnos egyik sem az.Persze ezek is nagyon jól néznek ki!!
Ez a Balikó cukrászda (Vas megye,Sé).Van honlapjuk,de azon sok minden nincs.A FB-n meg nagyrészt torták képei láthatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!