Karamellt meg lehet sütni a sütőben?
Tudjátok olyasmi házi karamell, ami pl.a házi Snickers szeletekre és hasonló sütiket is kell, de ezeknél a sütiknél mindig "nyers" a karamell mármint főzve van, de nem kerül be a sütőbe.
Most találtam egy jó süti receptet, ami karamelles, de a karamellt rá kell önteni a süti (még nyers) tésztájára, befedni a maradék tésztával és úgy bérelni a sütőbe. Nem lesz kemény a sütéstől a karamell?
"ezeknél a sütiknél mindig "nyers" a karamell mármint főzve van, de nem kerül be a sütőbe"
És szerinted amit csak főzünk, nem sütünk is, az nyers? A húslevest is be szoktad főzés után nyomni még a sütőbe? 🤣
Linkeld már ide a receptet...
Nem jól fogalmaztam, azért is tettem a "nyers" szót idézőjelbe. Úgy mondom inkább, hogy ezek sütés nélküli sütemények, csak a legalsó réteg, a tésztája kerül a sütőbe, a karamell és a csokimáz ugye nem.
Nem tudom miért kell ilyen bunkónak lenni, gondolom te is elkezdted valahol. Azért van többek között az oldal, hogy segítséget lehessen kérni, ha nem tudunk valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!