Mi lesz a húsvéti menü?
Tanácstalan vagyok, mert a családom válogatós.
Sonka tojás, kocsonnya, ezek kilőve mert senki nem enne belőle.
Nálunk lesz (házi) hidegtál, tormás sonka- és sajttekerccsel, kaszinó tojással, franciasalátával, gyulaival töltött karajjal, töltött dagadó hagymás kiflikrumpli salátával.
Ezeket mind el lehet előre készíteni, nem kell melegítgetni, bármikor ehető, mert vasárnap-hétfőn zömében nem is leszünk itthon.
Megkérdeztem már őket de a gyerekek csak pizza vagy lasegne semmi más a férjemnek meg csirkemell+sali. Mindig ezeket esszük, ötleteket gyűjtök.
Sajnos nagyon egyoldalúan esznek.
Szerintem pénteken halászlé és petrezselymes krumpli + halrúd. Desszertnek almáspite. Nem azért mert én annyira tartanám a böjtött csak ilyenkor mi általában halas ételeket készítünk.
Ezen kívül nyilvánvalóan lesz kötözött és házi jellegű sonka is. Tojással és tormával, savanyúsággal.
Főételnek pedig lesz készítve tyúkhús leves, marhapörkölt tarhonyával, rántott sajt és rántott hús uborkasalátával és rizs valamint sültkrumpli. Szóval ilyen klasszikus. Én annyira nem vagyok oda az utóbbikért, de van más aki viszont szereti.
Készíts nekik valami más konyha ételét.
Pl: Kínai sült tészta zöldségekkel. Sloppy joe Hamburger.
De csinálhatsz pl:
-Rakott zöldbab
-Tejszínes brokkolis csirke valami körettel
-Chilidog (Chilis ragu + Hotdog-on)
péntek---halászlé
szombat----kocsonya
vasárnap hidegtál
hétfő---báránypörkölt desszertnek Gundel palacsinta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!