Hogyan csinaljak vagy miből a cukrasz tortak habjat?
Figyelt kérdés
Szokott anyosom is sütni nagyonjo tortakat es meggle cukraszhabbal disziti de az 1-2nap utan kulon levalik es kemeny mar eloszor is .. a cukrasz tortak tetejen meg olyan nagyon legiesen konnyu finom tejszin izu, mint regen a gesztenye purere amit a szuleim nyomtak habszifonnal.. lehet az a titka a habszifonnal kell?!?!
Vagy meg a vanilias vagy csokis pudingok tetejen ami van hab,meg ahhoz tudnam hasonlitani hogy legiesen konnyu es finom :)
2022. márc. 27. 20:26
1/4 anonim válasza:
Pedig ugyanúgy cukrászhabbal dolgozunk... Nálam max harmadnapra keményedik meg, de habos sütit úgysem tartogatok olyan soká. Egyébként a cukrászhab nem olyan finom, mint a valódi tejszínhab, viszont könnyebb vele dolgozni.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem direkt marad ugy soka,csak nagy nem mindenki edesszaju a szuk csaladban,aztan azert :) de nem lehet hogy a habszifonnal masabb lesz?!
2022. márc. 27. 21:49
3/4 anonim válasza:
Habtejszínből csináld, azzal finom lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!