Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha a főzés nélküli GÁLA...

Ha a főzés nélküli GÁLA vaniliás pudingot nem 500ml tejben HANEM ugyan ennyi hulala habtejszínben verek fel, akkor milyen lesz az állaga? Hogyan viselkedik majd a krém?

Figyelt kérdés
Habrolóba tölteném..
2022. márc. 26. 10:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
31%
Ne tedd. Borzalmas műanyag a hulala!
2022. márc. 26. 10:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
52%
Nagyon stabil, tömör hab lesz. Nem igazán finom. Fele tejjel és fele habtejszinnel viszont finom nagyon.
2022. márc. 26. 10:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:
47%
Kalória lesz benne bőven, de az állaga? Kíváncsi lennék rá én is, légyszi írd majd meg, hogy sikerült!
2022. márc. 26. 10:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
19%

De a habrolóba nem kell se tejszín, se puding.

Miért azzal akarod megtölteni?

2022. márc. 26. 10:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok vele mi kell a habrolóba.

Eredetileg vízgőz felett vert cukrozott tojásfehérjével készül.


Én amolyan "kisérletezős" vagyok a konyhában.


A kalória nem számít, még jól is jön a 179cm magasságomhoz és az 53kg testsúlyomhoz.

2022. márc. 26. 11:18
 6/12 anonim ***** válasza:
66%
Azon gondolkoztam, hogy a felveréskor egyidőben érik e el a szükséges állagot? Ha igen, akkor biztos finom lesz.:)
2022. márc. 26. 11:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:
39%
Sima vaníliás hab lesz. Semmi több
2022. márc. 26. 11:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:
48%

Sima vaníliás hab akkor lenne, ha a "tejszínbe" vaníliás cukor, vagy vanília esszencia, vagy mag kerülne...


Vaníliás krémporral se sima, se hab nem lesz.

Simán tejbe keverve is majdnem vágható a végeredmény kis pihentetés után, hulalában meg még jobban köt, brutál kemény lesz.

Hogy hab lesz a belőle, attól függ, mikor teszed bele a port. Ha nagyjából habbá verted, és utána, akkor kicsit lazább lesz, de ha rögtön az elején, akkor beköt mielőtt a legminimálisabb hab állagot elérnéd.

2022. márc. 26. 12:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:
39%

Ne tedd bele az egész csomag gálát mert beton kemény lesz és csak ha kemény a hab akkor keverd hozzá.

Némi zselatint tökéletes torta krém.

2022. márc. 26. 12:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim ***** válasza:
87%

8-as vagyok, 9-es, felpontoztalak, én is valami hasonlót csinálnék, vagy a tejszínt hígítanám tejjel, vagy a "kötésből" vennék vissza, ahogy a hulalát ismerem, szerintem harmad mennyiségű krémport használnék hozzá... bár arankával többet dolgoztam, kb. a gála is ugyanúgy köt.

És ha a harmad mennyiségű krémpor ízben gyenge, (vanília ízben) akkor az állagra semleges vaníliával (kivonattal) állítanám be az ízt.

2022. márc. 26. 12:35
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!