Home office menük? Ki mit "dob oda"?
Ugyanazokat, mint amit amúgy is csinálnék, nem tudom miben kéne másnak lennie.
De leírom mik voltak a héten, előre jelzem, hogy imádok sütni-főzni, de azért sokszor rendelek is. Ha bejárnék dolgozni, ez akkor is így lenne.
Hétfő:Medvehagymás tészta
Kedd: Maradt még a tésztából, így ebédre azt ettem, vacsira meg kapros salátát csináltam
Szerda: Csőben sült karfiol
Csütörtök:Borscht
Péntek: Maradt még tegnapról leves, de sütöttem gyümölcsös tortát
Épp fordítva vagyok vele, amíg munkahelyen voltam, értelemszerűen nem tudtam semmit főzni. Most, hogy otthon vagyok, munka közben nyugodtan főzhetek bármit.
Konkrétan mit? Van egy tucat étel, ami megy fejből, azokat. Legutóbb pl. csirkepörkölt volt, azelőtt babfőzelék. Feleségemmel felváltva főzünk, egyik nap ő, másik nap én. Ő legutóbb szusit csinált. Szóval sok idő eltelik, mire egy ételt újraeszünk.
Eheti menünk:
Vasárnap: rakott kelkáposzta, ebből maradt hétfőre is
Kedd: Zöldborsó leves benne főtt karajcsonttal, túrós csusza
Szerda: Paradicsomleves, rizses hús
Csütörtök: Köménymagos tojásleves, sóskafőzelék pörkölttel
Péntek: Frankfurti leves, szilvás gombóc
Szombat (Ma): Gyümölcsleves, sült hal, ecetes-hagymás kiflikrumpli salátával
Vasárnap (Holnap): Tárkonyos raguleves, töltött gomba rizzsel
Következő héten lesz:
Babgulyás + palacsinta,
Zöldbab főzelék + sült oldalas
Székelykáposzta
Gulyásleves + rizskoch
Zöldségleves + túrógombóc
Húsleves, a benne főtt hús tormamártással és rozmaringos sült krumplival
Resztelt csirkemáj
Gombapörkölt nokedlivel
A jövő heti még csak tervezet, hogy melyik lesz melyik napon attól függ, hogy mikor, melyiket kívánjuk, de az alapanyagok megvannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!