Mennyit lehet keresnie Call center home office-ban?
Sziasztok!
Azokat kérdezném, akik dolgoztak már, vagy jelenleg is dolgoznak telefonos értékesítőként.
Azt tudom, hogy nincs fix fizu, legalábbis a szóban forgó cégnél, de mégis mennyi a százalék, meg a jutékok?
Ha például 6,vagyis 8 órában dolgoznék mennyit kereshetnék?
Tudom ez attól függ leginkább, ki mennyire ügyes, mennyi terméket sikerül értékesíteni.Tapasztalatokra lennék kíváncsi, főleg a kezdeti időszakban, hogy ki mennyit tudott keresni az elsők hónapokban. Tele shop
Köszönöm, ha válaszoltok!
További szép napot :)!
Köszönöm a gyors választ.
Hűha 😲, ez több mint gondoltam.
És ez az összeg miből tevődik össze?Bocsi,ha nehéz felfogásúnak tűnök,de mindenhol csak azt olvasom, hogy különböző juttatások, és nem értem konkrétan mi mennyi, vagy hogy működik.
Amelyik céghez én jelentkeztem, ott van egy fix alapbér, valamint a szerződések után járó bónusz. Az alap ugye a minimálbér (ami elvileg fog növekedni, amúgy meg minden cég ezt kamuzza), a bónusz pedig amennyi szerződést kötöttél, annyi bónusz.
Elméletileg van aki így 300-500-at is megkeres nettóban egy hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!