Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért habzik sütéskor a...

Miért habzik sütéskor a kókuszolaj?

Figyelt kérdés
Másnál is így van? Hogyan lehet megakadályozni? Napraforgó olajjal keverve sütök benne pl. fasirtot.

2022. márc. 11. 10:17
 1/3 anonim ***** válasza:
72%
nem lehet, hogy rossz a minősége, és túl sok a víztartalma?
2022. márc. 11. 10:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
66%

Érdekes. Én nem szoktam kókuszolajban sütni, így nincs vele tapasztalatom. De talán gazdaságosabb tanács, ha a fasírtot, rántottakat berakod a sütőbe, kis olajjal megkened, hogy ne legyen száraz és úgy is nagyon finom lesz!:) Lényegesen kevesebb olajat fogsz felhasználni.

Esetleg nem járt még le a szavideje? Vagy túl régóta van megbontva?

2022. márc. 11. 10:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
74%
Azt nem tudom, hogy miért. De ha napraforgó olajjal együtt melegítem fel, akkor nekem is habzik. Így nem használom együtt, és nincs probléma.
2022. márc. 11. 14:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!