Egy alap tojáskrémbe szükséges mejonéz esetleg tejföl?
eszembe jutott hogy általános suli menza óta én nem ettem olyat. és próbálok keresni egy alap receptet, de van amiben raknak bele mustáron kívül majonézt, van aki tejfölt is, és nem tudom eldönteni mi lehetett az ""eredeti""
lényegében reszelt tojás, vaj,(nincs vajam csak olcsó margarin) mustár, só-bors? vagy az újhagyma és petrezselyem is fontos összetevő volt? menzásnál
Az eredetiben amit suliban tanítanak habosított vaj,tojás sárgája,mustár,só van.
De legtöbb helyen besamellel készítik a kaszinó tojást,már ha erre voltál kíváncsi.
1-es: NEM kaszinótojásról van szó, hanem TOJÁSKRÉMRÖL!!!
Kérdezö: valami kell bele, ami krémessé teszi, majonézt nem hallottam még, meg az nagyon zsíros, nehéz is, a vaj szintén, ezért tejfölt szokta beletenni a legtöbb esetben - meg természetesen só, kevés mustár, esetleg bors, meg pirospaprika tetszés szerint.
Nem kell bele
Vaj, tojás, hagyma, mustár, só, bors és kis petrezselyem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!