Most akkor meddig kell sütni?
Egy recept eleje: melegítsük elő a sütőt 220 fokra.
A recept vége: Süssük 15 percig, majd további 20 percig.
Azt nem írja, hogy le kéne tekerni a hőfokot, de másra nem tudok gondolni. Általánosságban mit jelent a fenti recepteknél?
Nem tudom linkelni, mert nem online recept. Egyébként leveles tésztával borított húsos ragu, szóval a tészta a teteje.
Azt nem szokás lefóliázni tudtommal.
Nem a kérdést akarom megkerülni, de én is láttam már olyan írott receptet, ami alkalmatlan volt arra, hogy annak alapján elkészítse valaki az ételt, ha nem ismeri azt legalább nagy vonalakban.
Az internet világában már sokkal könnyebb kinyomozni a részleteket, de jó lenne legalább az étel neve.
Ehhez hasonló?
Nem keresgéltem interneten hasonlót, mert igazából megoldottam magamtól, hogy addig sütöm, amíg megpirul a levelestészta a tetején, csak magát az elvet szerettem volna megérteni, hogy mit jelent az, ha így írják a sütési időt, hogyha más receptben megint belefutok, ne pislogjak hülyén. :) Főleg, hogy nekem bőven nem volt bent annyi ideig. :/
Egyébként Laci bácsi egyik receptkönyvéből van, és igen, valami olyasmi, amit az utolsó linkelt, másjellegű, besameles a ragu, de az elv ugyanez, hogy ragu előre össze van állítva, hőálló tálba öntve, és a teteje van beborítva tésztával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!