Mit tudnék készíteni nekik?
A barátaimnak vittem tortát még hetekkel ezelőtt, ízlett nekik, de utólag derült ki, hogy az egyiküknek erősen kerülnie kellene körülbelül mindent, amit beleraktam a tortába. Elvileg nem lett tőle nagy baja, de egyáltalán nem szeretném a jövőben ezt figyelmen kívül hagyni.
Azt írta, hogy: a legfontosabb az hogy kerüljem az ízfokozókat és a sok édességet. Csokinak is van limitje, abból sem ehetek sokat. Semmi olyat amit nehéz emészteni, ugyanis az emésztőrendszerem nem jó a sok méreg miatt ami a kaják miatt a szervezetembe került
Gumicukrot sem kellene ennem, és csak háztartási meg jóreggelt kekszet ehetek.
Emellett a többi barátom miatt hanyagolnom kellene a sima tejet (csak laktózmentes), és a mogyorót és a dióféléket nagyon el kell kerülni, mert mogyoróallergiás az egyikük.
Az lenne a kérdésem, hogy van-e bármilyen ehető étel, sós süti esetleg, amit tudnék nekik sütni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ez valami öndiagnózisos kepzelt beteg?
Nincs olyan hogy sok méreg az elelmiszerekben....
Szivatnakanyám.stop.bevettem.stop.legközelebbokosabbleszek.stop.
Ne hagyd magad palira venni!!!kérlek
Ha valakinek intoleranciája vagy allergiája van, annak lehet külön sütni. De ilyen öszsetákolt divathülyeségekre sose sütnék külön.
Amúgy meg olyan hosszú és értelmetlen a leírásod hkgy egyszer elolvasva nem esett le, mit szabad és mit nem. Ha felsorolod hogy pl
- cukor nem, édesítő oké
- tej vagy tejfehérje nem
Stb srb
Akkor a végen még meg is ertjuk es segitunk
Én azt nem értem, hogyha senkinek nem lett baja a múltkori tortától, akkor mi ez a kifogáshalmaz benyújtása az igények mellé?
Sütögetne neki(k) a fene, süssenek maguknak, vagy menjenek "mentes cukrászdába" enni, van ilyen!
Olyan kevert süteményt érdemes készíteni nekik, amiben az édes ízt datolyaval, almával éred el. A vanília és a fahéj is hozzájárul az édes íz érzékeléséhez.
Vannak bögrés sütemények a neten, amelyeket használhatsz. A tejtermékek helyett használhatsz zabtejet, kókusz olajat, nagyon finom velük a sütemény. Vagy kacsazsírt.
Ha van házi szilvalekvárod, az elvileg cukormentes. Készíthető vele linzer, a vaj helyett margarinnal vagy zsírral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!