Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Meddig marad puha a bejgli?...

Meddig marad puha a bejgli? Karácsony előtt ha két nappal megcsinálom az még jó?

Figyelt kérdés
2008. dec. 16. 13:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
be szoktam tekerni folpackba,úgy nem szokott kiszáradni
2008. dec. 16. 13:34
 2/9 anonim válasza:
100%
Én olyan kelttésztából szoktam csinálni, amit nem kell keleszteni és ha elfelejtem betakarni akkor is puha marad másnap is. Szerintem nagyon egyszerű és finom is! Ha gondolod leírhatom a receptet!
2008. dec. 16. 17:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha már most megcsinálod,és befolpackolod,még akkor is jó lesz.De kihűlés után lefagyasztod,az is jó megoldás.

Maszatka, a pék

2008. dec. 16. 17:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hat ket nappal karacsony elott mar "illik" is elkesziteni, de hat persze valakinek mondjuk nincs ra ideje, valaki 24-en sut. Nyugodtan keszitsd el, takard be, nem fog kiszaradni!
2008. dec. 16. 18:52
 5/9 A kérdező kommentje:

2.válaszoló!leírod nekem a receptedet?kíváncsi vagyok!:-)

előre is hálás köszönet!

2008. dec. 17. 01:08
 6/9 anonim válasza:

2. vagyok

Kínai kelttészta

1 kg liszt, 6 dl tej, 2 dl olaj, 10 dkg élesztő, 1 cs. sütőpor, 4 tojássárgája, 4 ekanál cukor, 1 kiskanál só.

Ezeket össze kell jól dolgozni és már készíthető is a süti!! (nem kell az élesztőt felfuttatni, és a tésztát sem kell keleszteni!!!)

Én szoktam belőle csinálni kakaós csigát, lekváros buktát, túrós táskát, beiglit (5 rúdat), fánkot...

Ha kevesebb cukrot és több sót teszek bele még pogácsának is nagyon fini!!!

Sok sikert, remélem izleni fog!!

Kellemes ünnepeket!

2008. dec. 17. 09:43
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm,remélem sikere lesz! :-)
2008. dec. 18. 13:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Köszi kedves 2.! Kipróbáltam a kínai tésztát, tényleg isteni! Gyors és finom...Mondjuk én fele adagot csináltam, de 3 rúd bejglire is tellett belőle.
2008. dec. 22. 12:54
 9/9 anonim válasza:

Nagyon szívesen! Nekünk is nagyon izlik, amióta megkaptam én is ebből csinálok mindent. :)))

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

2008. dec. 22. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!