Meddig marad puha a bejgli? Karácsony előtt ha két nappal megcsinálom az még jó?
Ha már most megcsinálod,és befolpackolod,még akkor is jó lesz.De kihűlés után lefagyasztod,az is jó megoldás.
Maszatka, a pék
2.válaszoló!leírod nekem a receptedet?kíváncsi vagyok!:-)
előre is hálás köszönet!
2. vagyok
Kínai kelttészta
1 kg liszt, 6 dl tej, 2 dl olaj, 10 dkg élesztő, 1 cs. sütőpor, 4 tojássárgája, 4 ekanál cukor, 1 kiskanál só.
Ezeket össze kell jól dolgozni és már készíthető is a süti!! (nem kell az élesztőt felfuttatni, és a tésztát sem kell keleszteni!!!)
Én szoktam belőle csinálni kakaós csigát, lekváros buktát, túrós táskát, beiglit (5 rúdat), fánkot...
Ha kevesebb cukrot és több sót teszek bele még pogácsának is nagyon fini!!!
Sok sikert, remélem izleni fog!!
Kellemes ünnepeket!
Nagyon szívesen! Nekünk is nagyon izlik, amióta megkaptam én is ebből csinálok mindent. :)))
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!