Ha nem kel meg a száraz élesztôvel a tészta, attól még ehetô?
Figyelt kérdés
Pizzatésztát akartam csinálni de nem kelt meg a tészta. Az érdekelne hogy ettôl függetlenül nekláthatok-e még a sütésnek, vagy kuka az egész?
1,5 órája próbálom megkeleszteni a tésztát, mindent úgy csináltam, ahogy a recept írta
2022. febr. 15. 16:22
1/5 anonim válasza:
Legutóbb csigába használtam, az is csak a sütőben volt hajlandó puffadni!
2/5 anonim válasza:
Meleg helyen volt? Ha semmi változás nincs, akkor ehetetlenül száraz lesz.
3/5 anonim válasza:
Ha nem kel meg, akkor nagyon kemény lesz.
Max próbáld meg, hogy a tésztát berakod a tepsibe és "elősütöd".
Pár percre magas hőfokon told be a sütőbe. Ha meg sem mozdul, akkor kár a feltétért..:/
4/5 anonim válasza:
Ehetőnek ehető lesz, csak kemény lesz a tészta, szóval hiába lesz ugyanolyan az íze, az állaga miatt kevésbé lesz jó
5/5 anonim válasza:
Tedd meleg helyre, meg kell annak kelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!