Mitől szürkült be a tészta?
Leginkább a "sajtra" tippelnék.
Milliószor olvastam itt (is), hogy a trappista egy műanyag vegyihulladék, de nem hittem el. Ellenben a napokban akartam valamihez olvasztani és döbbenetesen viselkedett.
Hangyányit sem olvadt, hanem zsugorodott, végül lett egy radír nagyságú, autógumi keménységű kocka belőle.
Nem állítom, hogy minden sajtgyártó ezt produkálja, de van közte ilyen is és vásárláskor nem tudjuk melyiket vesszük.
A te sajtod is ilyen szerencsétlen választás lehetett, ami a sütőporra így reagált.
...vagy nem tudom, más magyarázat nem lehet.
4, uzsonnás zacskóban tettem
5, lehet, mert amúgy az ize sem volt jó. Illetve nem volt semmi íze.
nagymamám otthon gyúrta a tésztát, soha nem lett neki fekete.
Én is gyúrok itthon tésztát, néha fekete szokott lenni, nem tudom mitől. Talán a liszt van "feljavítva" burgonya keményítővel, ami feketedik. Én is találkozom ezzel és nem jöttem rá az okára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!