A "tenger gyümölcsei" keveréket meg lehet enni nyersen is?
semmiképp sem ehető nyersen.
én vajon szoktam megpárolni, sutni, citromlével sóval borssal ízesítem. ritkán felöntöm tejszínnel és tésztával összeforgatom
Nem!
Biztos valami szószba főzném, pl tésztához. Vagy rizottóba keverni
Vagy a szószba keverve valamilyrn formában tovább sütni
3: ott a nevében hogy KONZERV.
Magyarul: tartósítva van.
amit te mondasz az meg gyorsfagyasztott NYERS.
Az ugyanúgy nyers. Hőkezelni kell. De ezek a cuccok a csirkénél is hamarabb kész vannak. Olaj, fokhagymay ráteszed és 7-8 per alatt amíg megteríteszy elkészül
Ami fagyasztott, tengeri azt hőkezelni kell. Rá is van irva mindre. A halrudat, hekkfilét, garnélát, kagylót, tenger gyümölcseit, tőkehalat, rántott pontyot, mindent. Ami pl rántva van mint a halrúd az csak annyiban van elokeszitve hkgy rajta a panir. Ugyanugy nyers. Gondolj bele hogy egy mirelit sajttal toltott hust is megsutsz mielott eszed. Ugyanis jyers. A garnéla ugyanez
Csirke húst, marha húst, sertés húst megeszed nyersen?
Ha a válaszod igen, akkor a tengeri herkentyűket is megeheted 😀
Az ember mostanság már elszokott a byers hús evésétől, a hőkezeléstől nem csupán finomabb lesz az étel, de a kórokózóktól is véd.
A Dél-Amerikában, Távol-Keleten, vagy fekete Afrikában élő emberek többnyire gond nélkül isszák azt a vizet, amibe, ha egy európai turista bele kortyol, napokon keresztül beteg lesz tőle.
Semmilyen törvény nem tiltja, ha van hozzá gusztusod és megfelelő fogazatod, akkor edd!
Pfuj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!