Töltött gombafejeket csinálok.Arra gondoltam, hogy sonkával tejföllel túróval kevés zöldfűszerrel sajttal a tetején ezt tepsiben. Szerintetek milyen köret illene hozza a legjobban?
Figyelt kérdés
Majonézes kukorica salátára gondoltam vagy egyéb majonézes salatára…csak attól tartok hogy a gomba is krémes a saláta is meg ugye abba is van tejföl m…tanácstalan vagyok. Vagy csináljak hozza valamilyen egyszerűbb töltött burgonyát?
Esetleg valami jó ötlet mi lenne a legjobb ?? :)
2022. febr. 13. 11:01
11/11 anonim válasza:
9-es verziójához hasonlóan, de gombás szósszal (és reszelt sajttal) a tetején. Nagyon finom! Persze nem töltött gomba mellé, csak egy ötlet más ételekhez vagy a két alapanyag variálásához..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!