Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen kész ételt lehet...

Milyen kész ételt lehet lefagyasztani?

Figyelt kérdés

Nemsokára szülök és szeretnék előre készülni fagyasztott étellel. Még soha nem csináltam ilyet. Mindig frissen főzök. Viszont ha kórházban leszek jó lesz majd a férjemnek csak elő kell venni a kisütött rántott húst vagy fasirtot. (Más nem jut eszembe ami olvastás után finom lenne) De a gyermekagyas időszakra is nagyon jó lenne, csak elő kell venni, max köretet főzni hozzá.

Miket szoktatok fagyasztani?

Köszönöm, ha segítesz :)

2022. febr. 10. 02:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%
Csak egy jó tanács: hosszú távon nem vezet semmi jóra, ha ennyire kiszolgálsz egy férfit, aki mindjárt apa lesz, hogy pár napig se kelljen magár főznie.
2022. febr. 10. 20:25
 12/14 A kérdező kommentje:

A bab, székelykáposzta, paradicsomos káposzta főzelék és főzelékek jól hangzanak, de ha tudok majd szoptatni nem ehetek ilyen puffaszto ételeket :(

A bolognai, pörkölt és vadas jó ötlet ;)

A bolognai ragubol tudok később vagy tésztát főzni hozzá vagy rakott tésztát csinálni belőle,esetleg hortobagyit. A pöri is nagyon jó ötlet. Max köretet kell mellé főzni, az nem sok idő, illetve gulyás alapnak is nagyon jó. Szuper ötletek! Köszönöm :)

2022. febr. 10. 20:25
 13/14 anonim ***** válasza:
51%

meglepő de én lasagnet szoktam kockára vágva adagokban fagyasztani. mikróban kiolvasztva szinte ugyanolyan mint frissen

- natúr sült hús, zsírban sült hús, tejszínes csirke, bármilyen ragu, bolognai szósz, kéksajtos tejfölös csirkemell, fűszeres sült csirkecomb, pörkölt, hússal töltött sült cukkini, baconbe tekert szűzérme, töltött paprika

ami húsféle és nem fagyasztanám az a megsütött hal

- amiket NE fagyassz: gabonaféle (köles, rizs stb ), sült vagy főtt krumpli, friss zöldségek (a mirelit nyilván kivétel)

2022. febr. 10. 22:12
 14/14 anonim válasza:
83%

Igazából végig sem olvastam a kérdésed ,csak a fagyasztás részt 😁

Én is fagyasztottam az apunak, 2 hónapja szültem,nem nem azért mert képtelen főzni,csak itt van a 4 éves is,és nálunk mindig 11-12 között van az ebéd.

2022. febr. 11. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!