Milyen kész ételt érdemes lefagyasztani?
Én majdnem mindent lefagyasztok, ha lassan olvasztod ki, akkor nem lesz különbség a legtöbb esetében.
Fözelékeket vagy egyéb sürített ételeket a teljes kilolvadás után fel kell forralni, akkor az állaga is helyrejön.
Főtt krumplin és rakott krumplin kívül bármit le lehet fagyasztani. Azt meg azért nem, mert felengedve szivacsos állagú lesz a burgonya és nem lesz kedved megenni. De amúgy tényleg, sült hústól kezdve rakott karfiolon át főzelékig mindent le lehet. Nekem is parkol a mélyhűtőben sóska, tészták, pörkölt, rizibizi, sőt még asszem nudli is. Meg halászlé isten tudja mikorról. Semmi bajuk.
Múltkor túrógombócot is fagyasztottam le és semmi baj nem lett. Ízre olyan volt, mint a friss.
Pörkölt, bármi ami pöri alapos pl székelykáposzta.
Lecsó
Dinsztelt káposzta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!