Jó krumplifasirt recept?
Figyelt kérdés
Jól bevált krumplifasirt receptet keresek (nem tócsni!, fasirt), ami állagában és jellegében hasonlít az igazi, húsból készült fasirthoz. (A kötözködőknek: tudom, ugyanolyan nincs, ezért keresek hasonlót, és nem húsból készültet akarok készíteni!)
A neten sok receptet találtam, de a legtöbb nem fasirt jellegü, vagy nem tünik bíztatónak. Mivel ugyanúgy olajban akarnám sütni, ezért fontos, hogy megfelelö állagú legyen.
A segítő válaszokat előre is köszönöm.
#recept #krumplifasirt
2022. febr. 4. 16:27
1/5 anonim válasza:
Krumplis receptem csak olyan van, ami inkább röszti, v. hasonló...
De ez a zabpelyhes nagyon fincsi:
Google fordító lefordítja
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a recepteket, jónak tünnek (még fordítani sem kell, mert értek németül is), de most nem ilyet keresek, hanem olyasmit, mint a rendes fasirt, amiben krumplin meg füszereken kívül nem sok egyéb van, tényleg fasirtszerü.
2022. febr. 4. 16:41
4/5 anonim válasza:
hát akkor csak hagymát-krumplit-tojást tegyél bele... ez olyan röszti szerű lesz.
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!