Hány szelet sütemény legyen 54 főre?
Süti kérdés. Minden süteményt úgy rendelünk. Kb. 50 fős lesz az esküvő. (Ha mindenki eljön akkor 54 fő)Azt gondolom az 54 főnek kb a fele édesszájú.
Az alábbi sütemények lesznek:
Hatlapos
Keksztekercs
Mézes zserbó
Andi szelet
Piramis
Linzer
Sajtos roló
Sajtos pogácsa
5 kísérő torta
55 szeletes menyasszonyi torta.
Segítsetek kérlek, melyikből hány szeletet rendelnétek?
(Délután 17 órakor lesz a polgári, utána a vacsora)
Nem tudtok sütni, hogy úgy rendelitek a süteményt ?
Nem kötekedésből, csak érdekel .
Bár manapság már az nagy dolog, ha egy teát meg tudnak főzni a lyányok :D
#14, törekszem a háztartásomban nem pazarolni, ezért fáj olvasni a 10 féle sütit és a csomagolást. Ha tényleg elfogyna a sok süti, én szívesen áldoznék rá pénzt, és időt, de azért, hogy hazavigyék, és aztán a felét kidobják harmadnaposan, nem...
Nekem ez az esküvő tetszett. Bár a családunk egyik fele hagyományosabbnak mondható, én törekedni fogok az édes süti mentes lagzira, vagy maximum teasütemény, esetleg mini ischler, ezt el tudom még képzelni. :)
#16, hát, mi kidobtuk, amit csomagoltak... :D Oké, én kisétkű vagyok, törekszem arra, hogy ne egyek össze mindent, ezért is írok ilyeneket. Megértem, ha valakinek fontos, hogy végig kóstoljon 10 féle sütit, de én a családi ebédeknél is sikítani tudnék, mikor a 2 fogás után jön a süti. 😅
Mindenesetre nekünk tényleg nem hiányzott, párom észre sem vette, hogy nem volt édes sütemény. :)
11. A családban nem szeretnék senkit terhelni a sütemények sütésével. Úgy érzem, hogy ez a mi döntésünk volt, így nem akarok senkinek plusz munkát. Illetve sok családban pici baba van.
A cukrászda ami választottunk házias, illetve a helyszínre viszik, kiadagolva. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!