Szoval mindenki kiehezetten megy el a nagy esemenyre. Gondolom lesz tobbfogasos tap a sutike elott. Mar azzal is jol fog lakni mindenki. Szoval en fejenkent 2 szelettel szamolnek totalra max. Foleg h vannak kisero tortak is. Arra keszulj fel h a kaja fele meg fog maradni, mivel ilyenkor mindenki felulbecsli h ki mennyit zabal, nehogy ne jusson valakinek valami mert az rem ciki.
2022. febr. 4. 13:41
2/18 anonim válasza:
Én 10-10 szeletet rendelnék a sütikből, a sósból kicsit többet (az tapasztalat, hogy többet fogy... édes mellé jó váltásnak, ált. kevesebb típusú is van, van, aki nem édesszájú)... hogy ne legyen "veszekedés" a sütikből... úgyis fogtok majd csomagolni. Legfeljebb, ha tudjátok, hogy valamelyiket nagyon szeretik ezek közül a násznép tagjai, abból többet, a többiből kevesebbet. Én a kísérőtortákat hagynám amúgy, de ha ti akarjátok, oké.
2022. febr. 4. 13:57
3/18 anonim válasza:
Na nekünk már csak ezért se lesz ekkora esküvőnk, szar vagyok matekból😅
2022. febr. 4. 14:07
4/18 anonim válasza:
Huh.... lesz választék hálaisten.:)
Csak mint ökölszabály: sós sütikből kb 15 dkg / fő szoktak számolni, édes aprósütiből 10 dkg / fő
Tortaszeletből pedig ahány fős az esküvő - mire késő este a tortát felvágjátok, a gyerekek, idősek már lehet nincsenek is ott. Még marad is belőle.
2022. febr. 4. 14:20
5/18 anonim válasza:
Valszeg ami megmarad abbol ki fog jonni meg egy eskuvo meretu morzsaparty is masnap
2022. febr. 4. 14:25
6/18 anonim válasza:
Ennek max fele választékot le hagynám .mert túl sok lesz így is .
2022. febr. 4. 16:17
7/18 anonim válasza:
Ahogy a 6-os is írja (a többit nem olvastam végig). Maximum 3-4 féle aprósütemény. Nem ismerem az összeset, amit írtál, de 2-3 kg pogácsa, 80 szelet zserbó, melléjük még egy sós, még egy édes bőven elég, és semmi szükség ennyi főnél kísérőtortára, ha 55 szeletes lesz a menyasszonyi torta (szerintem). Két vagy három emeletes torta, azaz 2-3 íz, és kész. Maximum 60-80 szelet bőven elég. Sokan hazaszivároghatnak, mire egyáltalán megérkezik a torta, étvágya pedig kb. senkinek sincs már akkorra.
2022. febr. 4. 18:25
8/18 anonim válasza:
a fejenként 2-3 süti tökéletes. szerintem a 2,5-lel már biztosra tudsz menni
egybként most megmondom hogy az 54 főnek az 55 szeletes menyasszonyi torta fele meg fog maradni és 3 kísérőtorta is
2022. febr. 4. 18:39
9/18 anonim válasza:
Akartok csomagolni is ahogy szokás (volt) ?
2022. febr. 4. 21:01
10/18 A kérdező kommentje:
Igen, csomagolunk.
Ha marad is sütemény, meg lesz a helye. Mindenki viszi a munkahelyére (tanúk, szülők, és mi is). Persze nem akarjuk, hogy sok megmaradjon, nem az a cél. De igazatok van, az étteremben is megmondták, hogy mindig megmarad a fele...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!