Kikevert süti/piskóta masszája eláll (hűtőben) pár napig?
Nem tudom jól fogalmaztam-e a kérdésben, ezért inkább egy hülye példával illusztrálnám mit akarok :D
Tehát ha én minden nap muffint akarok reggelizni (sajátot, nem boltit), az első dolgom, hogy csökkentem az adagokat amennyire lehet (leginkább a tojás mennyiségén múlik ez).
De teszem azt, így is kijön mondjuk 4 napnyi adag, akkor megtehetem, hogy kikeverem a masszát és minden nap abból kisütöm a negyed mennyiséget? A masszát meg mindig lefedem folpakkal, és hűtőbe tárolom?
7-9-es: látom, a szövegértelmezés nem megy.
A kérdezőnek nem azzal van baja,hogy meg kellene sütnie, hanem hogy egy adag muffin 12 darab, ő meg emgeszik kettőt-hármat, a többi meg megy a kukába vagy ha mégis meg akarja enni, akkor nem jó.
Kérdező: erre tényleg a fagyasztás a megoldás, söt nekem még az is előny, hogy párszor sütök teljes adagokat, de más-más ízesítéssel, utána meg minden nap olyat veszek elő, amire éppen akkor és ott kedvem van. Jól záródó, direkt fagyasztáshoz való zacskóban két-három hónapig is eláll, nem romlik a minősége sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!