Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kikevert süti/piskóta masszája...

Kikevert süti/piskóta masszája eláll (hűtőben) pár napig?

Figyelt kérdés

Nem tudom jól fogalmaztam-e a kérdésben, ezért inkább egy hülye példával illusztrálnám mit akarok :D

Tehát ha én minden nap muffint akarok reggelizni (sajátot, nem boltit), az első dolgom, hogy csökkentem az adagokat amennyire lehet (leginkább a tojás mennyiségén múlik ez).

De teszem azt, így is kijön mondjuk 4 napnyi adag, akkor megtehetem, hogy kikeverem a masszát és minden nap abból kisütöm a negyed mennyiséget? A masszát meg mindig lefedem folpakkal, és hűtőbe tárolom?

2022. febr. 3. 06:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
70%
Oh, bocsi, már látom, hogy a 3-as rég leírta... :)))
2022. febr. 3. 09:21
 12/13 anonim ***** válasza:
82%

7-9-es: látom, a szövegértelmezés nem megy.

A kérdezőnek nem azzal van baja,hogy meg kellene sütnie, hanem hogy egy adag muffin 12 darab, ő meg emgeszik kettőt-hármat, a többi meg megy a kukába vagy ha mégis meg akarja enni, akkor nem jó.

Kérdező: erre tényleg a fagyasztás a megoldás, söt nekem még az is előny, hogy párszor sütök teljes adagokat, de más-más ízesítéssel, utána meg minden nap olyat veszek elő, amire éppen akkor és ott kedvem van. Jól záródó, direkt fagyasztáshoz való zacskóban két-három hónapig is eláll, nem romlik a minősége sem.

2022. febr. 3. 10:04
 13/13 anonim ***** válasza:
40%
12. Látom neked meg a figyelemmel vannak problémáid, ugyanis a 9-es válaszomban már én is a fagyasztást javasoltam.
2022. febr. 3. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!