Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Minden babapiskóta kemény? Ha...

Minden babapiskóta kemény? Ha nem, mitől függ?

Figyelt kérdés

Eddig az összes csomagolt babapiskóta, amit kóstoltam teljesen száraz és kemény volt. Gondolom, ez a normális, de vannak bolti sütik, mint ez

[link]

amik elég puhák, kívül is, nem csak ahol a lekvár/krém van. Ez mitől függ? Talán nem is babapiskóta, csak úgy néz ki? vagy csak simán nem sütik addig?



2021. dec. 21. 17:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A benne található krémtől is visszapuhul.
2021. dec. 21. 17:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Visszapuhul a krémtől. A tiramisunak is ez az alapja.
2021. dec. 21. 19:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Lassan felszívja az, ott is, ahol nem ér hozzá, és ott is puha lesz. Meg ezeket a boltiakat jól be is csomagolják, tehát ha felszívja a nedvességet a tészta, nem tud kiszáradni.

Meg nem mindegy milyen babapiskóta, amelyiknek ilyen tömör sima felülete van, mint a képen, az a tetején lassabban vesz fel nedvességet, de idővel az is visszapuhul.

De vannak ezek a cukrozottak, direkt pl. tiramisuhoz, azok egyenletesen, és gyorsan felveszik a nedvességet.

Sokféle van, némileg különböznek, de idővel mind visszapuhul.


És igen, alap esetben mind kemény.

2021. dec. 22. 07:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:

Ah, érdekes, nem gondoltam volna, hogy az a kis töltelék ennyit számít.

Köszi a válaszokat!

2021. dec. 22. 15:16

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!