Minden babapiskóta kemény? Ha nem, mitől függ?
Eddig az összes csomagolt babapiskóta, amit kóstoltam teljesen száraz és kemény volt. Gondolom, ez a normális, de vannak bolti sütik, mint ez
amik elég puhák, kívül is, nem csak ahol a lekvár/krém van. Ez mitől függ? Talán nem is babapiskóta, csak úgy néz ki? vagy csak simán nem sütik addig?
Lassan felszívja az, ott is, ahol nem ér hozzá, és ott is puha lesz. Meg ezeket a boltiakat jól be is csomagolják, tehát ha felszívja a nedvességet a tészta, nem tud kiszáradni.
Meg nem mindegy milyen babapiskóta, amelyiknek ilyen tömör sima felülete van, mint a képen, az a tetején lassabban vesz fel nedvességet, de idővel az is visszapuhul.
De vannak ezek a cukrozottak, direkt pl. tiramisuhoz, azok egyenletesen, és gyorsan felveszik a nedvességet.
Sokféle van, némileg különböznek, de idővel mind visszapuhul.
És igen, alap esetben mind kemény.
Ah, érdekes, nem gondoltam volna, hogy az a kis töltelék ennyit számít.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!