Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen krémet ajánlanátok ami...

Milyen krémet ajánlanátok ami stabil torta burkoláshoz is?

Figyelt kérdés

Nutellas krémet szeretnék készíteni, egyben ez lenne a töltelék és a burkoló krém is. Amit eddig találtam:

350g tejcsoki +2dl ha tejszín, 100g Nutella, és 4dl ha tejszín. Szerintetek elég stabil lenne burkoláshoz? Ha nem, szívesen veszem a tapasztalatokat és ötleteket.



2022. febr. 2. 20:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
24%

Amugy akik itt lepontoztak engem (3,7) és a 10es, tudják e, hogy a tejszín, mascarpone..szétáztatja a marcipánt? Simán lefog folyni róla.

Egy cukrász

2022. febr. 3. 11:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

11!


Igen, én pl tudom. Azt viszont nem, hogy marcipannal kívánja e még bevonni a tortát ezután, ugyanis arról szó nem esett a kérdésben.


8, szintén cukrász

2022. febr. 3. 12:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:
Sehol nem írná, hogy marcipánnal burkolna...
2022. febr. 3. 13:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem szeretném marcipánnal bevonni de köszönöm a rengeteg jó választ. Bebepiskóta krémjreinél maradok én is. Én nem pontoztam le senkit.
2022. febr. 3. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!