Milyen krémet ajánlanátok ami stabil torta burkoláshoz is?
Figyelt kérdés
Nutellas krémet szeretnék készíteni, egyben ez lenne a töltelék és a burkoló krém is. Amit eddig találtam:
350g tejcsoki +2dl ha tejszín, 100g Nutella, és 4dl ha tejszín. Szerintetek elég stabil lenne burkoláshoz? Ha nem, szívesen veszem a tapasztalatokat és ötleteket.
2022. febr. 2. 20:40
11/14 anonim válasza:
Amugy akik itt lepontoztak engem (3,7) és a 10es, tudják e, hogy a tejszín, mascarpone..szétáztatja a marcipánt? Simán lefog folyni róla.
Egy cukrász
12/14 anonim válasza:
11!
Igen, én pl tudom. Azt viszont nem, hogy marcipannal kívánja e még bevonni a tortát ezután, ugyanis arról szó nem esett a kérdésben.
8, szintén cukrász
13/14 anonim válasza:
Sehol nem írná, hogy marcipánnal burkolna...
14/14 A kérdező kommentje:
Nem szeretném marcipánnal bevonni de köszönöm a rengeteg jó választ. Bebepiskóta krémjreinél maradok én is. Én nem pontoztam le senkit.
2022. febr. 3. 23:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!