Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen krémet ajánlanátok ami...

Milyen krémet ajánlanátok ami stabil torta burkoláshoz is?

Figyelt kérdés

Nutellas krémet szeretnék készíteni, egyben ez lenne a töltelék és a burkoló krém is. Amit eddig találtam:

350g tejcsoki +2dl ha tejszín, 100g Nutella, és 4dl ha tejszín. Szerintetek elég stabil lenne burkoláshoz? Ha nem, szívesen veszem a tapasztalatokat és ötleteket.



2022. febr. 2. 20:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
58%
Burkoláshoz vajas krém kell. Tölteléknek jó a tejszín alapú, de burkoláshoz túl lágy.
2022. febr. 2. 22:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 anonim ***** válasza:
64%
Vagy vajas vagy mascarpons alaput. A dolce far niente blogon lévő citromos mákos tortánál lévő burkolókrémet szoktam használni ha nem akarok vajasat
2022. febr. 2. 22:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/14 anonim ***** válasza:
37%
Mindig vajkrénmel burkolunk marcipán alá
2022. febr. 2. 23:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/14 A kérdező kommentje:

Akkor ez nem ideális hozzá? Hűtve sem?


Kérhetek tőletek egy bevalt receptet? A Bebepiskóta felé burkókrémre gondoltam de nem tudom ízre milyen a vajas.

2022. febr. 2. 23:04
 5/14 anonim ***** válasza:
73%
Bebe burkolókréme szuper. Vajas, de teljesen fogyasztható, nem érzed azt, hogy egy tömb vajat szopogatsz. Nagyon stabil krém, szép sarkos tortát lehet kialakítani vele.
2022. febr. 2. 23:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem elég, ha simán nutellával bekened?
2022. febr. 2. 23:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/14 anonim ***** válasza:
28%

5

Mindennel ki lehet alakítani szép sarkos tortát.

Kérdező.

Ehhez nem kell recept. Margarin, porcukor. Ezt kihabosítod.

Az összerakott, bármilyen krémmel töltött tortát hűtőbe teszed pár órára.

Ezt bekened a vajkrémmel nem vastagon. Ezt vissza teszed a hűtőbe. Egy óra múlva megint vékonyan lekened. Ez megint visszamegy a hűtőbe. Pár óra pihi után mehet rá a kinyújtott marcipán

2022. febr. 3. 02:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/14 anonim ***** válasza:
60%

Ha teszel hozzá mascarpone-t nagyon stabil krémet kapsz.

A kérdésekben nem szerepel, hogy a krém után tervezel e még marcipán vagy fondant burkolatot. Ha igen, akkor inkább vajkremmel vond be. Ha nem, akkor a mascarpone-s verzió tökéletes lesz

2022. febr. 3. 06:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/14 anonim ***** válasza:
54%

Kérdező.


Ehhez nem kell recept. Margarin, porcukor. Ezt kihabosítod.


Fúj.


Ha már valaki tortát készít, az ne hulalával, meg margarinnal csinálja, hanem tegyen bele kicsit többet, és használjon vajat, tejszínt, étbevonó helyett csokit.

2022. febr. 3. 08:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/14 anonim ***** válasza:
32%
Tejszint biztos nem tennék burkolokrembe. Torta belsejebe persze mehet, nem tul vastagon. De burkolonak nem hiszen higy eleg stabil
2022. febr. 3. 09:35
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!