Milyen krémet ajánlanátok ami stabil torta burkoláshoz is?
Nutellas krémet szeretnék készíteni, egyben ez lenne a töltelék és a burkoló krém is. Amit eddig találtam:
350g tejcsoki +2dl ha tejszín, 100g Nutella, és 4dl ha tejszín. Szerintetek elég stabil lenne burkoláshoz? Ha nem, szívesen veszem a tapasztalatokat és ötleteket.
Akkor ez nem ideális hozzá? Hűtve sem?
Kérhetek tőletek egy bevalt receptet? A Bebepiskóta felé burkókrémre gondoltam de nem tudom ízre milyen a vajas.
5
Mindennel ki lehet alakítani szép sarkos tortát.
Kérdező.
Ehhez nem kell recept. Margarin, porcukor. Ezt kihabosítod.
Az összerakott, bármilyen krémmel töltött tortát hűtőbe teszed pár órára.
Ezt bekened a vajkrémmel nem vastagon. Ezt vissza teszed a hűtőbe. Egy óra múlva megint vékonyan lekened. Ez megint visszamegy a hűtőbe. Pár óra pihi után mehet rá a kinyújtott marcipán
Ha teszel hozzá mascarpone-t nagyon stabil krémet kapsz.
A kérdésekben nem szerepel, hogy a krém után tervezel e még marcipán vagy fondant burkolatot. Ha igen, akkor inkább vajkremmel vond be. Ha nem, akkor a mascarpone-s verzió tökéletes lesz
Kérdező.
Ehhez nem kell recept. Margarin, porcukor. Ezt kihabosítod.
Fúj.
Ha már valaki tortát készít, az ne hulalával, meg margarinnal csinálja, hanem tegyen bele kicsit többet, és használjon vajat, tejszínt, étbevonó helyett csokit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!