Mit lehetne belőle csinálni?
az íze nem jó vagy mi?
ha az állaga nem tetszik, akkor tedd egy kivajazott tepsibe és tegyél rá paradicsomszószos vagy tejfölös pizzafeltétet
Ú atya isten! Ezt a hülyeséget meg ki mondta neked, hogy hűtőbe kell tenni 1 éjszakára??? o_0
A lángostésztát, miután bedagasztottad meleg helyen kell keleszteni!!! Hűtőben +3C°-on soha nem fog megkelni!!!
Ne haragudj, de ez az igazság! Már fogalmam sincs hányszor csináltam életemben lángost és próbáld ezt ki és meglátod milyen finom lesz a lángos! :)
szoktam kelt tésztát készíteni,tudom,hogy a kelesztés egyik feltétele,hogy meleg huzattol mentes helyen kelesztünk,de már máshol is olvastam ezt a módszert...és igen megkelt,kb.a duplájára....az eredete pedig:Tóthné Pánya Marianna:Házi sütemények...
A tészta állaga nem tetszik igazán,nem nagyon lehet kihúzogatni,de biztos azért sem sikerült olyan jól,mert nem fehér lisztből készítettem...lehet pizzatésztát alkotok belőle+ egy kis liszttel,remélem jó lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!