Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit lehetne belőle csinálni?

Mit lehetne belőle csinálni?

Figyelt kérdés
tegnap este lángos tésztát készítettem,hűtőben kellett hagyni egy éjszakán át...ma reggel sütöttem bellőle,de nem az igazi..mit lehetne belőle csinálni?van benne élesztő,kefír,tönkölyliszt,tojás,víz...
2010. szept. 10. 08:59
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
sajtot és tejfölt ráraksz és úgy eszed;)
2010. szept. 10. 09:05
 2/7 anonim ***** válasza:
54%

az íze nem jó vagy mi?

ha az állaga nem tetszik, akkor tedd egy kivajazott tepsibe és tegyél rá paradicsomszószos vagy tejfölös pizzafeltétet

2010. szept. 10. 09:06
 3/7 anonim ***** válasza:
54%
ja és hűtőből kivéve min 2 órán át kéne meleg helyen keleszteni ;)
2010. szept. 10. 09:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Ú atya isten! Ezt a hülyeséget meg ki mondta neked, hogy hűtőbe kell tenni 1 éjszakára??? o_0

A lángostésztát, miután bedagasztottad meleg helyen kell keleszteni!!! Hűtőben +3C°-on soha nem fog megkelni!!!

Ne haragudj, de ez az igazság! Már fogalmam sincs hányszor csináltam életemben lángost és próbáld ezt ki és meglátod milyen finom lesz a lángos! :)

2010. szept. 10. 09:32
 5/7 anonim ***** válasza:
utolsó, hidegben is lehet keleszteni ...attól hogy még nem hallottál erről a technikáról, még létezik, sőt nagyon sokan használják is ;) és a lángostésztát kifejezetten lehet hűtőben tárolni, sőt a kefires lángost 1 hétig is ;)
2010. szept. 10. 09:36
 6/7 A kérdező kommentje:

szoktam kelt tésztát készíteni,tudom,hogy a kelesztés egyik feltétele,hogy meleg huzattol mentes helyen kelesztünk,de már máshol is olvastam ezt a módszert...és igen megkelt,kb.a duplájára....az eredete pedig:Tóthné Pánya Marianna:Házi sütemények...

A tészta állaga nem tetszik igazán,nem nagyon lehet kihúzogatni,de biztos azért sem sikerült olyan jól,mert nem fehér lisztből készítettem...lehet pizzatésztát alkotok belőle+ egy kis liszttel,remélem jó lesz...

2010. szept. 10. 09:41
 7/7 anonim ***** válasza:
ja, ezeket a liszteket csak keverve lehet használni, a teljes kiőrlésűekkel egyetemben
2010. szept. 10. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!