Hány napra előre lehet megfőzni?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy mik azok az ételek, amelyeket vasárnap elkészítve még csütörtökön elfogyaszthatok úgy, hogy hűtőben, de nem fagyasztóban voltak tárolva.2022. jan. 23. 11:33
1/15 anonim válasza:
Végülis ha van gusztusod hozzá akkor bármelyik kivéve amibe tejtermék vagy tojás van.
3/15 anonim válasza:
Amiben nincs nyers tojás az szinte mind ilyen. Azok is, amiket fogyasztás előtt fél tudsz forrositani. Azok a salik is amik nem tartalmaznak paradicsomot és puha zöld leveleket( ezek osszeesnek és levét engednek, tehát undik). Nagyon sok étel van, én rendszeresen főzök 4 napra előre. És olyat is csinálok hogy pl megfozom a ragulevest vagy a krémlw est, csak a tejfölt, tejszínt nem részem bele csak majd fogyasztás előtt.
4/15 anonim válasza:
#1: egy wtel nem attól lesz gusztustalan hogy korrektül elkeszitve, megfelelően bedobozolva áll 4 napot a hűtőben, hanem attól ha szar alapanyagból, nem higienikusan készítik. Étteremben is all napokat felkeszen, és nem veszed észre és nem is lesz tőle bajod.
5/15 anonim válasza:
- egybe sült fasírozott
- marhapörkölt
- sertéspörkölt
- vadas
- levesek
- töltött káposzta
- rakott krumpli
- paprikáskrumpli
- hurka/kolbász, szigorúan hűtőben tartva
- sült oldalas zsírjában
hirtelen ennyi.....
7/15 anonim válasza:
Krumlipüré szintén nem de például rizseshús igen.
9/15 anonim válasza:
A vadasnak kifejezetten jót tesz az idő mert átjárja a húst és a zsemlegombócot az íz.
Persze én VALÓDI vadasra gondoltam és nem a menzai lisztes trutyira.
10/15 anonim válasza:
Kérdező : csirke is nem kategória mert rossz íze lesz ha áll.
Esetleg csirkepaprikás de az is max 2 nap a főzés után. De nem javasolt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!