Szerinted létezik olyan, hogy valaki "nem a főzésre született"?
Úgy értem, hogy én már 31 éves vagyok, férjem is van, de nem főzök. Úúútálok főzni!
Max néha zacskós bolognait, és chillis babot.
Nekem ha be kell mennem a konyhába olyan, mintha büntetésben lennék. Persze egy szendvicset megcsinálok, meg rendben tartok mindent, de a főzés nem megy...
Ellenben baromi jó sütiket tudok sütni, és szeretem is csinálni. A sütik receptjében minden egyértelműen le van írva minden, pontosan. Nem úgy mint bármilyen étel receptjében. Mindenhova azt írják, hogy "fűszerezzük ízlés szerint". Nade könyörgök, megfűszerezem, és nem ízlik. És olyankor fogalmam sincs, hogy mit kéne még beletenni, és mennyit, hogy jó legyen.
Más is van így, vagy csak én vagyok ilyen??
Édes lányom nem Te írtad :)))
na szóval viccen kívül van ilyen. az én lányom hajszálra így van , mint Te. szuperül süt, de a főzéssel ki lehetne kergetni a világból.
nem is erőltetem, inkább főzök nekik is, de hozzáteszem
hogy ez nem teher számomra, mert én viszont imádok főzni.
na pusz
:D
Nekem is Édesanyám főz néha...
Ha megyünk hozzá, akkor mindig főz valamit, és annyit csomagol belőle, ami 3-4 napig elég.
Ha Te vagy az Édesanyám, akkor megyek ma hajat festeni hozzád :)
Ja, és köszi a válaszokat!!!
Hát igen sok valaki azért nem szeret főzni tényleg nagyon sok dolog nem egyértelmű. Én is így voltam ezzel de elhatároztam hogy nem adom fel és kísérletezgettem össze vissza :) de amúgy meg lehet azt szokni egy idő után hogy pl még sótlan vagy bors vagy hagyma kéne még bele és attól jobb lenne...én legalább is így voltam vele.
Mondjuk van még hova fejlődnöm az biztos :)
18L
Gyűlölök főzni:(
Sajnos muszáj, a férjemnek mindennap kell ugye meleg vacsora, és azt is viszi másnap ebédre magával.
Eddig még csak-csak elvoltam, két éves a kisfiam, és már semmi ötletem, h mit kellene, minden héten ugyanazok a kaják vannak, ma pl borsófőzelék rántott párizsival.
Borzasztó az az idő, amit konyhában kel töltenem főzéssel, de akár hajnali egykor is nekiállok palacsintát sütni, fánkot, vagy almás pitét:)
Én úgy csinálom, h gyorsan készíthető kajákat főzök, sült krumpli pipifasírttal, bolognai, sült csirke zöldbabágyon, szóval olyanokat csak, amikkel nem kell vacakolni, krumplit hámozás és társai az agyamra mennek.
LLeginkább az előkészületekkel
Bocsi, valamiért elküldte:S
Szóval leginkább az előkészületek idegesítenek, édesanyám olyan ügyes volt, lekvárt főzött, meg befőtteket, savanyúságot, sajnos nem tanultam meg belőle semmit, anyósék pedig nem kényeztetnek el semmi házi koszttal, messze is laknak, ritkán is találkozunk, meg nem olyan fajták. Ez van, csak a fiamat sajnálom, h nem úgy fog majd rám emlékezni, mint én anyura:(
Szia! Szerintem van ilyen. Én pedig pont fordítva vagyok ezzel! :) Nagyon szeretek főzni és enni is! Életem első levesét 12 évesen készítettem, minden volt benne zöldség, fűszer csak épp a sót hagytam ki, de anyáék mikor hazajöttek mégis nagyon örültek neki. :)
Most 21 vagyok és még mindig ugyanaz a helyzet! Csak annyi változott, hogy mára már profi vagyok! :)
Bármit el tudok készíteni, akár recept alapján is. A fűszerezéshez pedig már hozzászoktam, hogy hogy szeretjük, mihez milyen fűszer illik és ízlés szerint készítem!
Eddig már 2 srác kérte meg a kezem azért, mert nagyon jól főzök! :)
Ha nekem külön kis családom lesz amerikai konyhát akarok, jó nagy legyen, egybe a nappalival, hogy főzés közben figyelhessek a gyerekekre és mert nagyon sok időt fogok ott tölteni.
A férjed a főzés hiányában akkor sütivel kárpótold! :)
21/L
hehe, pont par kerdessel ezelött van az enyem, mert en is igy vagyok, de en szeretnek megtanulni, mert idegesit, hogy nem tudok. Minden receptet pontrol-pontra betartok, g-ra pontosan kimerek mindent, es semmi nem sikerült meg soha.
A sütikkel meg a vilagon semmi gondom nincs, mindig nagyon jok lesznek, fura...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!